Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/6/2/delustigebrouwers.be/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Tournée Minérale: 100% water in een funky Vedett blik | De Lustige Brouwers Tournée Minérale: 100% water in een funky Vedett blik – De Lustige Brouwers

Blog

Tournée Minérale: 100% water in een funky Vedett blik

1 februari 2018 door De Lustige Brouwers

Vedett alcoholvrij

De maand startte voor de tweede keer Tournée Minérale én net nu komen de brouwers van Vedett aanzetten met een alcoholvrije variant.  Deze 0.0 % bestaat voor 100 % uit een hoofdingrediënt van bier: water. 
Vedett lovers die deelnemen aan Tournée Minérale kunnen dus toch nog een Vedett drinken, weliswaar alcoholvrij.

Vedett Water 0,0 % is een rebelse, non-conformistische manier om bijvoorbeeld Tournée Minerale in te zetten, want ook tijdens deze alcoholvrije maand, kan je trouw blijven aan Vedett.
Vedett vindt het belangrijk dat er op een verantwoorde manier wordt genoten van hun bieren. Nu gaat Vedett een stapje verder en lanceren ze  Vedett Water :  100% water in een funky Vedett blik.

Niet alleen kan je Vedett Water drinken op een aantal events die georganiseerd worden op de brouwerij : zoals Duvel On Tour en Great Breweries Marathon, ook de kantoren en de bars van de brouwerij worden voorzien met blikken Vedett Water. Daarnaast zullen ook de Belgische drankenhandelaars en Delhaize Vedett Water aanbieden vanaf februari 2018.

 Je herkent VEDETT aan de iconische driekleur én de mascotte. Het blik van VEDETT Water kleurde wit, koningsblauw en lichtblauw én kreeg een eend als symbool.